Social Icons

Pages

Thursday, October 28, 2010

It's End Here..

ALHAMDULILLAH...segalanya telah berakhir..hanya ALLAH yang mengetahui perasaan kami..selama lebih 5 tahun bersusah-payah, berpenat-lelah, usaha, doa dan tawakkal, ALHAMDULILLAH semuanya telah berakhir..doa ibu bapa, kawan-kawan, kata-kata semangat yang tidak putus-putus buat kami..puji dan syukur dipanjatkan terhadap ILAHI..Tahniah buat kawan-kawanku yang berjaya..semoga kita sama-sama berusaha untuk menjadi orang yang berguna kepada keluarga, agama dan masyarakat..tapi, hanya seorang diantara kami yang tidak berjaya..Sesungguhnya ada hikmah disebaliknya..semoga dia tabah dan lagi berusaha di masa akan datang..

Kepada kawan-kawan yang mendoakan kejayaanku, terima kasih sangat-sangat tau..kepada seseorang yang berada di Johor,  thanks you very much..you're the only one..he2..i'll will always pray for ur success..So, hari ni, mungkin hari yang last kot dapat jumpa kawan-kawan sebelum masing-masing balik rumah...pagi ni jalan-jalan kat hospital tempat kami belajar, amik-amik gambar ngn lecturer-lecturer yang banyak membantu kami to BECOME A PERSON..kemudian petang ni balik rumah, jumpa kedua ibu ayahku..this is my present for both of U!!

Gud Luck frends!!Till meet again..


In the Name Of God,
We seek from you :
The ability to be truthful, honest, modest, merciful and objective in our dealing.
The fortitude to admit our mistakes, to amend our ways and to forgive.
The wisdom to comfort and counsell all our patient towards well being, peace and harmony regardless of their social status, race and religion.
The ability to understand that our profession is sacred, dealing with your most precious gifts of life and intellect.
We promise to devote our lives in serving Mankind, poor or rich, literate or illiterate, irrespective of race and religion with patience and tolerance, with virtue and reverence, with knowledge and vigilance, and with Your love in our hearts.

15 comments:

ainnoraini said...

salam...
tahniah dari kak ain...

@cu SaYaNg said...

wah...tahniah la sebab dah berjaya harungi semua dah...

diriku said...

tanx kak ain & acu =]

inge / cyber dreamer said...

tahniaaaaah... ^^

tetap semangat untuk perjalanan selanjutnya ^^

Myra Arshad (: said...

tahniah ! :)

Ainismaira said...

wa..bestnye..tahniah..semoga terus berjaya dan berjayaaaa.. :)

Tina Farhana said...

congrats!
tak sabar nak rasai detik ini juge ;)

diriku said...

Inge, Myra & Aini : tanx ye =]

Tina farhana : He2..insyaALLAh..nt akn smpai lah masa yg ditunggu2 tu..

iera shahirah said...

tahniah..:)
bestnyaa...

N I N A ;) said...

tahniah bt awak :)

fatinmmj said...

wahhh..kcak2nya...nye..bkal dokter ni?
bakal2 dokter ke?
huhu
by da way..thaniah...do da best in ur life!

cuteyes said...

wahhhhhh.. tahniah2! :))

diriku said...

tanx kawan2 =]

intan said...

congrats ^_^

♥myida♥ said...

congratulation...:)