Social Icons

Pages

Thursday, October 7, 2010

First Award

Thanks to ika untuk tag ni..





Kali pertama dapat tag ni..he2
dulu tak tahu pun ape tu "anda ditag"
lama dah dapat tag ni..skrg baru boleh 'settle'kan pasal tagged ni..
So, kalau ada tag ni, macam biasalah kena jawab soal selidik..jom..
1. Apa yg sedang bermain di fikiran anda sekarang??
study kot..he2..sebab dah nak exam final..


2. Apakah nama samaran anda?
nama samaran ek?diriku kot..he2

3. senaraikan 3 orang yg anda sayang.
Mak
Ayah
Seseorang :)

4. Panggilan utk si dia..
waa..soalan ni pun ada ek..he2..
biarlah rahsia..privacy :)

5. Hadiah yang paling diimpikan dari yang teristimewa..
owh..banyak nak cakap..
he2..tapi yang penting kesetiaan kejujuran keikhlasan

6. Blog mana yang paling suka di 'visit'??
em..semua blog kawan-kawan..suka baca entry yang best..he2


7. Tag pada 15 rakan blogger anda...
ok..korang jgn lupa amik ye..
*shas 
*fiq
*annfrendly
*waniey
*mar yanie
*Tina Farhana
*ainnoraini
*Iera
*Myra Arshad
*cik aiskrim
*Hanie Saad
*mimey dakpipimerah

Em..dah cukup rasanya 15..nt korang amik lah ye..he2..
ape pun, hepi blogwalking k :)


14 comments:

Tina Farhana said...

okay, dah siap jawab ;)
hee

diriku said...

waa..cepatnya..express sgt ni..he2

dakpipimerah said...

hehe,,ok2,,sy buat nie,,tp xnk la tagged bnyk2..hoho

inge / cyber dreamer said...

wah... selamat yaaaah buat award dan tagnya...
aku boyong dulu... insyaALLAH segera dilaksanakan eh... dipajang ^^
makasi sangaaaaat ^^

diriku said...

@ mimey : he2..yg tagged tu ikut suka lh bape org pun..mmg byk 15 tu..

@ inge : sama-sama inge..boyong?ape tu ye..em..xkisahlah, slmt boyong lh ye..he2

AnneRaini said...

akak dah follow diriku...

diriku said...

@ anneRaini : owh..ok akak..tq ye :)

Myra Arshad (: said...

http://myraarshad.blogspot.com/2010/10/zaman-kegemilangan.html

settle. hehe. tengs :)

Myra Arshad (: said...

http://myraarshad.blogspot.com/2010/10/zaman-kegemilangan.html

settle. hehe. tengs :)

diriku said...

he2..sama2..dah tgk dh td..

Hanie Saad said...

done! hehe..

iera shahirah said...

ok..tQ..nnti sya jawab..hehhee..

fiq said...

tq diriku =D

annfrendly said...

owh.. pandai berahsie yer..
tag... nanti ann buat yer...