Social Icons

Pages

Sunday, October 17, 2010

IPhone Termahal Di Dunia

Salam buat kawan-kawan..Korang tau tak harga IPhone yang biasa dijual kat kedai-kedai..paling mahal pun dalam mungkin mencecah RM3 ribu je kan..tapi setakat ni IPhone yang termahal yang dijual berharga RM24.6 juta..waa...mahal kan..tentu korang tak percaya bukan..korang nak tau tak ape sebab yang menjadikan harga IPhone ni sampai melampau-lampau mahalnya..cuba tengok betul-betul kat gambar tu..ada berlian tu..ditatah dengan 500 butir berlian berjumlah 100 karat..badannya pula disalut emas dan platinum...em..memang patut la kan harganya mahal..IPhone ni ditempah oleh seorang warga Australia..

So, ada sape-sape nak tempah jugak tak?he2..mahal tu..buat hantaran kahwin ke..

Lastly, ni last entry aku sebelum aku start Final Exam esok..away from blog for 2 weeks..sehingga berjumpa lagi ye kawan-kawanku..jaga diri anda semua baik-baik k..salam untuk semua..

13 comments:

Ainismaira said...

Mahalnyee... hp je pon.. isk3..

btw gdluck final exam.. ^^

mar yanie said...

giler kaya sape yg beli bnda ni..cukup la stakat boleh wat mesej n calling..x yah nak letak2 berlian..heheh

oh, gudlarx too for ur exam yar..:)

dwaty said...

tak yah aku pakai hp kalau camtu mahal....

gud luck ur exam....

sindarella ezora said...

membazir beli benda nih..

sindarella ezora said...

membazir beli benda nih..

Whoda said...

peh, kalau hilang mmg sedap ar..hee~
neway, gudluck ok!

MyraLove =) said...

erk..hp je.kalau hilang ke,jatuh dalam lubang toilet ke..nanges tak berlagulah jawab nye. harge cecah juta-jutaan tu..perghh =)

nway,gud luck..and ada award untuk kamu =)
nanti datang tuntut ye =)

http://imthinker.blogspot.com/2010/10/award-tag.html

AnneRaini said...

dah lame tk jenguk diriku

Amy Syaquena said...

salam..follow kamu..mahalnya tapi rasanya better 3310 juga, walaupun x canggih tapi kalau baling dekat anjing still boleh guna lagi tau

@cu SaYaNg said...

humang ai...tak de sesapa yg sudi adiah kan untuk ai....hehehehee

@cu SaYaNg said...

lupa lak nak ucap gut luck...all d best ya

diriku said...

tanx kawan-kawan semua =] alhamdulillah..

Myra Arshad (: said...

pergghh. kan best dapat free satu. hehe