Social Icons

Pages

Wednesday, October 13, 2010

PING blog di Selangor Bloggers


Salam..kawan-kawan..Penah dengar tak pasal Selangor Bloggers..site ni lebih kurang macam Geng Blogger jugak lah..boleh ping blog kat sana..sape-sape yang nak join, silalah join..lagipun, ia FREE..tak kena bayar..he2..tu yang paling penting kan..simple je web ni..ringan n mudah!jom ping entry kat http://selangorbloggers.com/

11 comments:

Nur Areefah said...

saya sudah.oranglain bagaimana?ehe xD

A I N I S M A I R A said...

tapi saye bukan org selangor.. boleh ke? hehe

Redbloodsnow said...

klo bukan org selangor x leh ar kan kan..hehe

diriku said...

he2..sy jg bukan org selangor..tapi join je..kan 1malaysia..ha2

apex said...

nak sign up cne klau x de twitter?sy mlas nak wat lagi twitter sbb kawan2 pun 1 2 je de.....

diriku said...

apex : owh..mmg kena daftar twitter dulu lah baru dpt join..daftar je..free..

xazryx said...

baru nk join .hehe .

inge / cyber dreamer said...

berkunjung dipagi hari...
have a nice day ^^

Anna Boleyn said...

salam.

bagus ni untuk up traffic blog. nanti nak try. :)

p/s : ini misi membalas 172 komen! batch kedua selepas membalas komen dari 98 blogger. wawawa.. its okay.. demi kalian semua yang selalu tinggalkan komen di HLN. Tanda penghargaan. Thank you so much! :)

uNIqIKA said...

da lama x aktif blogging. bleh mula blk la ping blog ni

yoyo baek said...

camner nak ping? x tau ler.. baru jd blogger ni huhu