Social Icons

Pages

Monday, November 1, 2010

Aku Penganggur

Sementara nak tunggu kursus induksi, aku jadi penganggur tetap..ha2..tambah-tambah sekarang ni kat pantai timur dah start musim banjir aka tengkujuh..memang hujan je tiap-tiap hari..memang best lah duk rumah..so, sekarang banyak makan n tdo..hepi betul..tak payah nak fikir stress, study..tapi boring lah..ha2..sekarang ni rest betul-betul sebab nanti dah keje, memang tak de masa sangat nak santai-santai camni..

Bila rasa bosan, bukak internet, blogwalking..baca blog kawan-kawan..best jgk kan..so, kenapa orang berblog?ni lah salah satu sebabnya kan..menghilangkan bosan..betul tak?he2..




p/s : Sekarang ni boleh la nyanyi lagu Allahyarham Sudirman - Aku Penganggur :-)

19 comments:

Kuman Chaos said...

boleh la pegi tangkap ikan kat parit masa musim hujan ni kan..
kuman "bermalasan.." Entry

Nur Areefah said...

eh ? musim banjir kah ?? o.0

@cu SaYaNg said...

ya...acu setuju...
acu pun tgh bosan...so,berjalan2 ke blog kengkawan la kejap...hehehe

MyraLove =) said...

xdelah time bosan je..time stress pun ya jugak. =)

diriku said...

Kuman : he2..skrg ni sminat sgt..ms dlu2 mmg slalu je pegi..

Nur areefah : em..nk masuk musim banjir dh kt cni..

diriku said...

acu : owh..bosan jgk ek skrg..he2

Myralove : betul tu myra..time stress pn blh jgk..he2

TUKANG KATA said...

saya juga.jom tanam anggur.

:)

farhah adeli said...

kat cni pon ujan ari2 ni. sejuk mcm ade kat obersee pulak. huhu.

azana said...

bes jgk dapt blogwalking... baca citer kawan2..huhu

Ainismaira said...

Same la kite.. tp lately macam ilang mood dgn blog.. xtau nape.. hmm..

diriku said...

tukang kata : he2..jom..

farhah adeli : he2..mcm oversea ek..best sejuk2 camni..

diriku said...

azana : blogwalking bc cte kawan2..byk info jgk klu blog yg informatif..

aini : npe jd xde mood..kena rest jp kot..

ainnoraini said...

rehat la puas2 dulu ye..
nnt bile dah kerja tak sempat nak berehat/bersantai mcm sekarang ni...

qryda_otai said...

hehe..penganggur..tanam anggur?..
btw..nak tanya nih!!! adsense dah kena blok..nak buat mcm mana??

inge / cyber dreamer said...

waaaaah... sama aku kalo pekerjaan rumah dah selesai *biasanya jam 10 dah selesai* langsung jadi pengangguran... hihi

diriku said...

ainnoraini : he2..skrg tgh rest puas2 lah ni..

qryda_otai : em..psl adsense tu tak mampu nk tlg..sbb xbiasa ngn adsense..try tny org yg guna adsense..

inge : owh..awlnya kalau pukul 10 dah selesai..he2

Afra Yuri said...

eh samalah kita. penggangur tegar. hehe

RozSyah said...

selamat tanam anggur..hihi

anda telah ditag..tq

diriku said...

afra : he2..penganggur pun penganggur lah..

RozSyah : tq =] nt sy amik k..