Social Icons

Pages

Sunday, November 21, 2010

Menghabiskan Saki-Baki Cuti

Alhamdulillah..hari ni dah sampai surat perlantikan untuk kerja nanti..fuhh..selepas bertahun-bertahun belajar, tak lama lagi akan menempuhi alam pekerjaan pulak..semestinya tak sama kan time keje n time student..komitmen pada keje, tanggungjawab yang dipikul bila dah keje nanti..sekarang ni kena menghayati sepenuhnya cuti yang masih ada lagi entah beberapa hari lagi tak tahu..bila-bila masa saja surat tawaran untuk kursus induksi akan sampai..sekejap je rasa masa berlalu..

So, nanti kena g wat medical check-up untuk kali terakhir dah kot..he2..syarat untuk lantikan kerja ngan kerajaan..pasni, boleh la merasai gaji pulak..dah penat dah jadi student..banyak plan ni bila dah dapat gaji sendiri..he2..kepada kawan-kawan yang masih lagi belum abis belajar, insyaALLAH nanti giliran korang pulak..Rezeki ALLAH dah tentukan untuk hamba-hambaNya ..cuma bila dan waktu mana akan diberikan cuma ALLAH yang Maha Mengetahui..

13 comments:

KimiCnoL said...

selamat mnejadi pekerja ;)
New Entry
"Iklan Best"

Whoda said...

hoho da keje org ckap nati rindu zaman belaja lak..nikmatilah secukopnye ye =p

diriku said...

KimiCnol : tanx =]
Whoda : he2..tgh menikmati lah ni..tp boring jugak klu lama2..

.waniey jamaludin. said...

selamat hari pekerja.
eh..selamat bekerja ye!!wah best nye dpt gaji~~

inge / cyber dreamer said...

wah sudah mulai kerja yah...

selamat beraktifitas, semoga semuanya lancar ^^

diriku said...

waniey : tanx waniey =]

inge : beraktifitas?he2..vocab baru ni..tanx inge =]

tia said...

wahh!
bestnye da dpt keje gomen!
tp tia rindu nk study blk
sigh~

dwaty said...

welcome to gov...

Ainismaira said...

best la.. :)

mia said...

huwaa..thniah da dpt kerja..murah rezki dpt keje cpt ni

diriku said...

tanx kwn2 =]

emma hamsaari said...

tahniah..dah boleh dah kumpul duit nak minang anak dare org..ngeheehe :)

KABAKOGA said...

x kerja=bosan
kerja=bosan dan x bosan