Social Icons

Pages

Tuesday, November 2, 2010

Cek Pertama Nuffnang

Semalam posmen datang hantar surat kat rumah..bila buka surat tu, tengok ada cek  dari nuffnang..he2..ni cek yang pertama dari nuffnang..tak banyak pun..tapi alhamdulillah..boleh lah kalau nak wat makan tu..tanx nuffnang..he2..esok baru g bank-in cek ni..tapi lama jugak proses untuk cash-out nuffnang ni..dulu masa klik cash-out kat nuffnang tu 22/9/10..cek sampai rumah 1/11/10..dekat sebulan lebih jugak tu..apepun, sekarang cek dah ada kat dalam tangan..tunggu bank-in je..he2

19 comments:

Black_roses92 said...

tahniah ye.. kita lambat g nak cash out.. hehe

mar yanie said...

wah..kaya camni!!

inge / cyber dreamer said...

tahniah ^^

diriku said...

he2..xkaya sgt pun..tanx =]

@cu SaYaNg said...

wah...best nye...
tahniah..tahniah...

dwaty said...

bestnya...........

dakpipimerah said...

kite bru 50 sen,,haha

Kuman Chaos said...

tahniah .. cek baru... jangan lupa bank in ekk eheeh
kuman "tulisan di langit.." Entry

Ainismaira said...

hee..syoknye.. saye baru dapat 25sen..hahaha

.waniey jamaludin. said...

wah...best2...
saya punye tah bile al~~

diriku said...

he2..rezeki =]

Afra Yuri said...

congrats on your first cheque! lepas ni insyaallah akan bertambah. keep it up!

qryda_otai said...

ok.i've try nak buat mcm ni...tolong ajaa...plisssssss

Azuan said...

sronok kan dapat duit nuff ni..hoho

diriku said...

afra yuri : tanx ye..he2..seronok jgk lh dpt cek ni..

qryda_otai : kena daftar kt nuffnang..pastu jwb soalan soal selidik dia bg..kemudian baru letak dia punya gadjet utk iklan kt blog..dia ada bg detail instruction rsnya..

Emilia said...

mcm best je..how erk?

diriku said...

Emilia : kena letakkan iklan nuffnang kt blog..

mira the monster said...

bestnye dapat duit
kte xprnh cash out lg

zuhanismohamed said...

bestnya duit saya entah bila nak cukup nak pergi tebus ni..hehe