Social Icons

Pages

Wednesday, September 22, 2010

1st Cashout Nuffnang

Alhamdulillah..selepas beberapa bulan bersama nuffnang, ni kali pertama aku dapat cashout nuffnang..tak banyak sangat pun, tapi drpd tak de langsung, baik ada jugak kan walaupun sikit..

Disamping kita blogging ni, baik cuba jugak kan nuffnang ni..dapat sikit2 pun tak pe, lama-lama kumpul, dapat la bertambah duit tu dari tak de langsung..ada je blogger yang sekali cashout sampai ratus ringgit, ribu ringgit pun ada..apepun, tanx nuffnang..lepas dpt cek nanti, boleh la wat makan pizza ke, mcD ke..he2..

15 comments:

Ismail Noh said...

Tahniah, saya punya nuffnang tak bergerak langsung :)

INCHIK PIPI PAU PANAS said...

Tahniah...satu kerja yang tidak sia-sia...

boleh x share tip-tip bagaimana utk mendapatkan cashout daripada nuffnang?
adakah dengan mempunyai ramai follower earnings akan meningkat?atau..dengan membuat entry pada setiap hari?
apakah aspek utama yang meningkatkan earning?

Cik Nin said...

wah bes nye...

Kuman Chaos said...

best nih... boleh cover duit yg abis masa raya.. :)
kuman "melayang" Entry

Razis said...

tahniah yer sebab dah berjaya memperolehi pendapatan dr nuff

ekin said...

tahniah :)

keep blogging

diriku said...

tanx kwn2 semua =]

diriku said...

inchik pipi : xdpt nk kongsi byk sgt tips sbb xpro sgt...tp yg penting, kena dpt status Gliterrati..byrn dia tnggi skit..yg plg penting, trafik n ada org klik iklan 2..klu ramai follower pun, kalau traffic skit, skit jgk pun dpt..so,klu nk dpt trafik, kena la update jgk blog n blogwalking..

annfrendly said...

waaa.. ni kira duit rayalah ni,,
next time, cash out bila dah kumpul bebanyak duit dalam akaun nuffnang..
mesti best bile dapat cek nanti.
:)

the merah jambu said...

kenapa saya berbelog? saya pun tatau kenapa? rasanya sbb kawan2 saya ada belog. so saya pun nak jugak ada belog satu. nak puaskan hati sendiri.

hanisah hassan said...

Salam , boleh tak buat tutorial untuk recent post seperti kamu....tq

diriku said...

@ annfrendly : he2..kena duit byk dlu lh..

@ the merah jambu : he2..blogging for fun..asalkan diri sendiri puas hati..

diriku said...

@ hanisah hassan : InsyaALLAH..ada kesempatan nanti, sy wat tutorial utk recent post 2..

MyraLove =) said...

waaa..tahniah2
boleh belanje nih..ehe =)

diriku said...

@ Myralove : boleh je klu nk belanja tu..he2