Social Icons

Pages

Sunday, September 19, 2010

Jom Balik Kampus

Salam Syawal ke-10..korang masih dlm mood raya lg ke?banyak tak dapat duit raya tahun ni?he2.. walaupun orang cakap raya ni sebulan, tapi yang meriahnya cuma mungkin seminggu je kot, tu pun macam lama sangat seminggu..kemudian jadi macam hari-hari biasa..sebab saudara-mara pun dah balik..kawan-kawan pun dah balik kolej..cuti dah abis..kelas pun dah nak stat..mood study lepas cuti raya ni biasanya slow skit..sebab banyak sangat makan ketupat ngan rendang kot..he2..

Kalau bulan ramadhan dulu, suasana lain..sahur, buka puasa..buka puasa pun kat masjid, disamping dapat berbuka ramai-ramai, dapat save budget jugak..he2..menu pun boleh tahan jugak best..


Apepun, gud luck untuk semua kawan-kawan..aku pun sebulan lagi dah nak final exam..banyak lagi yang kena study..Bagi yang baru nak bertolak balik ke kampus, semoga selamat dalam perjalanan ye..

9 comments:

zaradgreat said...

dah2.
raya dah bis
blaja2.
hahahahaha

diriku said...

ha2..skrg kena fikir kelas + tutorial + stdy..'best' sgt..he2

iera shahirah said...

selamat kembali ke kampus
good luck..:)

diriku said...

he2..tanx iera..iera pn, slmt pulang ke jakarta..gud luck..

inge / cyber dreamer said...

kembali ke rutinitas semula... semangaaaaat ^^

HafizaH said...

samat puase 6;)

diriku said...

inge : ok..kembali ke rutinitas semula..he2
hafizah : jom pose 6..nt dpt raya plk lg skali..he2

.waniey jamaludin. said...

dah2!pk mase depan!

diriku said...

waniey : ok bos..ha2