Social Icons

Pages

Wednesday, April 6, 2011

Goodbye Surgery

Alhamdulillah..setelah hampir 4 bulan dalam posting sugeri, lebih kurang 2 minggu lagi aku akan masuk posting lain..posting surgeri, posting yang pertama sejak aku mula-mula stat keje, yang mengajar apa itu oncall n life being a Dr..he2..banyak kenangan dalam posting ni, suka duka, kena marah, oncall yang xtdo langsung sampai tertido masa tolong Specialist dalam dewan bedah..tengah berdiri plk tu boleh tertido..tapi yang penting, pandai control, xde yang perasan...ha2..

Tinggal lebih kurang 2 minggu lagi sebelum menuju ke posting lain, bolehlah digunakan untuk settle kan pasal buku log..keje pun masih lagi ada buku log..xabis2 dari time student lagi...ha2..


Next Posting = aim nak amik MEDICAL..ramai yang cakap posting ni agak tough n scary skit lah..apepun, susah @ payah @ tough @ tak, memang kena tempuhi jugak camnepun kan..banyakkan berdoa semoga dipermudahkan segalanya, tu yang paling utama..

2 comments:

[cucu Hj Hassan] said...

semoga dipermudahkan. doakan sya jadi doc jgk =)

atma said...

hye..berkunjunglah ke blog saya..